Accu Pavilion dm3

ASUS heeft een nieuwe reeks AMD-gebaseerde Accu Pavilion dm3 moederborden aangekondigd met ondersteuning voor de 990FX/990X/970 chipsets en AM3+ CPU's. Daarmee brengt het als eerste bedrijf volledig AM3+-compatibele moederborden op de markt. De beschikbare modellen zijn de M5A99/97-serie, de TUF SABERTOOTH 990FX en de ROG Accu Pavilion dm3t Crosshair V Formula. De M5A99/97-serie is uitgerust met ASUS' exclusieve Dual Intelligent Processors (DIP), bestaand uit de TurboV Processor Unit (TPU) en Energy Processor Unit (EPU), door media wereldwijd aangeduid als de “beste energiebeheertechnologie”. Hoogwaardige modellen zijn tevens voorzien van UEFI BIOS en de tweede generatie van DIP, dat DIGI+ VRM Accu Pavilion dm3z (digitaal voedingsontwerp) bevat, een primeur voor AMD-gebaseerde moederborden. De nieuwe moederborden zullen de eerste op het AMD chipset-gebaseerde platform zijn met ondersteuning voor beide multi-GPU technologie〓n; AMD CrossFireX〓 en NVIDIA〓 SLI〓.

De ASUS M5A99/97-serie moederborden bieden Accu P Pavilion dv5 onge〓venaarde compatibiliteit met nieuwe AMD AM3+ socket CPU's, terwijl ze bovendien achterwaarts compatibel zijn met de vorige generatie AM3 CPU. De M5A99/97 core-serie is uitgerust met DIP2, dat naast de TPU en EPU is voorzien van DIGI+ VRM technologie. Accu Pavilion dv6 DIGI+ VRM stroomtoevoer zorgt ervoor dat gebruikers exact digitaal de stroominstellingen kunnen aanpassen en bedienen, voor nauwkeurige stroomregeling en flexibel afstellen van hun systeem, wat perfect aansluit bij de energiebehoeften van de AM3+ CPU specificaties. Digitale regeling verschilt van analoge omdat het niet te maken heeft met digitaal-naar-analoog conversievertraging, Accu Presario B1200 wat de overklokmogelijkheden helpt te verbeteren. Dit zorgt voor nauwkeurige energiestroomaanpassingen en -beheer, alsmede voor eenvoudig en flexibel afstellen, inclusief extra DRAM energieregeling voor het AMD-platform. Het is de meest nauwkeurige stroomtoevoer die beschikbaar Hp Mini 210 Accu is, en biedt best-in-class wat betreft stroomefficiency, prestaties en stabiliteit.

Daarnaast helpt dit het algehele overklokpotentieel te maximaliseren. Eveneens aanwezig op de M5A99/97-serie moederborden is de intu〓tieve UEFI BIOS menu-interface. UEFI BIOS laat HPCOMPAQ Mini CQ20 Accu een gebruiker diens BIOS-instellingen regelen en aanpassen door gebruik te maken van een muis-geschikte interface, voor gebruiksvriendelijkere navigatie. De ingebouwde EZ Mode optie biedt tevens een drag-&-drop opstartprioriteit optie, voor eenvoudiger beheer van opstartapparaten.

De jongste toevoeging aan de TUF-serie moederborden is de SABERTOOTH 990FX, die HPCOMPAQ Mini CQ20 Accu zich tevens onderscheidt als het eerste AMD-gebaseerde systeem in de TUF-serie moederborden. Bekend vanwege de onge〓venaarde kwaliteit en betrouwbaarheid onder extreme omstandigheden, maakt de SABERTOOTH 990FX gebruik van CeraM!X, HP Compaq 2210b Accu exclusief koelingsmateriaal van ruimtevaartkwaliteit met een 50% groter koelgebied dat de warmte op effici〓nte wijze wegvoert van vitale systeemcomponenten. Ook on-board aanwezig is ASUS’ Thermal Radar-technologie, bestaand uit tien op diverse vitale componenten geplaatste COMPAQ Armada E500 Accu sensoren. Dit geeft gebruikers de gelegenheid om elk onderdeel apart te bewaken en automatisch de ventilatorsnelheden aan te passen om ervoor te zorgen dat het systeem een hoog stabiliteitsniveau handhaaft zonder te oververhitten.

TUF-moederborden zijn ook gemaakt van TUF-componenten, die bestaan uit COMPAQ Armada V300 Accu legergecertificeerde legering chokes, solid state condensators en MOSFET's die gemaakt zijn om de meest extreme gebruiksomstandigheden te weerstaan, voor grotere systeemstabiliteit en langere levensduur. TUF-moederborden zijn gemaakt met geavanceerde componenten die Accu FMV-BIBLO MG70SN kwaliteit en geteste server-klasse betrouwbaarheid garanderen. Ze ontvangen de TUF-certificering pas na een serie extreme stress tests, waaronder voor maximumtemperatuur en vochtigheidstolerantie, zodat gebruikers alleen de beste, meest betrouwbare moederborden krijgen die op de markt zijn.

ASUS zal Accu FMV-BIBLO MG75S deze complete AM3+-oplossingen, alsmede de ROG Crosshair V Formula, de nieuwe Intel〓 Z68-serie moederborden en meer demonstreren in de ASUS Computex 2011 stand in de Nangang Exhibition Hall. Kom gerust langs om de nieuwste ASUS-innovaties te bekijken, of bezoek onze Computex 2011 website voor meer informatie:Accu FMV-BIBLO MG75SN

P PC gamers hebben een nieuwe, een standaard vestigende videokaart om naar uit te kijken, in de vorm van de ASUS HD 6990. Een echte krachtpatser, die gebruik maakt van dubbele HD 6970 cores op 〓〓n PCB (printed circuit board), de capaciteit verdubbelend met behoud Accu FMV-BIBLO MG75U van gestroomlijnde energiebehoefte. Dankzij ASUS’ exclusieve Voltage Tweak wordt de kaart aangedreven om te draaien op maximaal 1245MHz* voor pure gamingprestaties in de hoogst mogelijke resoluties en met alle effecten en details tot het maximum Accu FMV-R8290 opgeschroefd. De HD 6990 vertegenwoordigt het hoogst mogelijke in AMD-gebaseerde technologie.

ASUS kondigde vandaag drie LED-monitoren aan met IPS (In-Plane Switching) en VA (Vertical Alignment) panelen in de bekroonde, superplatte ASUS Designo ML-serie. De 21,5" ML229H, Accu FMV-S8220 23" ML239H en 24" ML249H beschikken alle over een volledige reeks functies die zijn ontwikkeld om een buitengewone kijkervaring te bieden, inclusief 178° ultrabrede kijkhoeken en extreem heldere 50.000.000:1 contrast ratio’s, ontworpen om te presteren in een dun en elegant frame.

De nieuwe Designo ML229/239/249 LED-monitoren bieden prachtige visuele Accu u FMV-S8225 prestaties dankzij de uitrusting met IPS- en VA-panelen* die hen zeer geschikt maken voor zowel productiviteit als entertainment. Alle drie bieden ze 178° aan horizontale en verticale kijkhoeken die afrekenen met off-axis kleurverschuivingen, om zo consistente visuele kwaliteit te bieden Accu FMV-S8250 vanuit elke hoek. Dit maakt ze ideaal voor gedeeld kijken-scenario’s. Alle drie hebben ze tevens een 50.000.000:1 ASUS Smart Contrast ratio om echte donker/licht definitie te bereiken via aanpassing van de helderheid van de achtergrondverlichting. HDMI zorgt voor een geoptimaliseerde Accu Tecra A5 HD kijkervaring in full 1080p (1920x1080 resolutie) voor PC, Blu-ray en spelconsoles.

Net als bij alle ASUS-producten voldoet de Designo ML-serie aan strenge groene standaarden. De monitoren gebruiken kwikloze LED-backlit panelen en worden verscheept in kartonnen verpakking die minimaal uit 80% gerecycled materiaal bestaat. Ook zijn ze zeer Accu Tecra A6 energie-effici〓nt. Gebruikers kunnen naar verwachting circa 37,2KW/h** besparen aan energie, terwijl ze tevens de uiteindelijke CO2-uitstoot zullen verminderen met 23,6kg per jaar, equivalent aan het planten van 1,9 bomen per jaar oftewel twee jaar zuurstof voor een Accu Tecra A7 gezin van vier. Een innovatieve Eco-Modus verlaagt het energieverbruik nog eens met 55%, wat voor lagere stroomrekeningen zorgt.

De Designo ML-serie combineert stijl met praktische mogelijkheden, en is voorzien van een slanke, geometrische vormgeving en een superplat profiel. De unieke dubbele ringvoet maakt Accu Tecra A7 eenvoudige draai- en kantelaanpassingen mogelijk, terwijl de glanzende pianozwart afgewerkte bezel is voorzien van LED-aanraakknoppen die voor een net en naadloos uiterlijk zorgen. De platte en elegante vormgeving van de Designo ML-serie kreeg onlangs erkenning in de vorm van de Japanse Good Design Award, voor haar bijdrage aan de kwaliteit van het leven als decoratief middelpunt Accu Tecra S2 voor de woning.

De nieuwe K-serie notebooks van ASUS leveren de power van Huron River-gebaseerde 2e generatie mobiele Intel〓 Core〓 processoren en aparte NVIDIAGeForce〓 GT 500-serie graphics. Deze specificaties Accu Tecra R10 resulteren in een veel snellere computerervaring, met vooral prestatiewinst op het gebied van multitasking, multimedia en gaming.

Modellen uit de nieuwe K-serie zijn voorzien van zeer duurzame aluminium textuur covers die een persoonlijk tintje en een uniek uiterlijk bieden in zowel bruin als zilver. De toevoeging Accu Satellite P100 van exclusieve ASUS IceCool-technologie voorziet gebruikers van een extra comfortabele typervaring, omdat de handpalm altijd koel blijft.

De nieuwe K-serie notebooks zijn voorzien van 2e generatie Intel〓 Core〓 CPU’s om multitasking te versnellen en de visuele prestaties te verbeteren via ge〓ntegreerde grafische engines. Hun 32nm fabricage, lage stroomeisen en de Accu Satellite P105 aanwezigheid van NVIDIA〓 Optimus〓 technologie* zorgen samen voor een verlengde batterijduur van ASUS K-serie notebooks, voor verbeterde bruikbaarheid.Accu Satellite Pro P100