Accu FUJITSU N3430

Samsung heeft op de CES twee Central Accu Aspire One 532h-2825 Stations uitgebracht. Dit zijn monitors die als extern beeldscherm en vast media-dock voor laptops kunnen dienen. Er zijn varianten met draad maar ook draadloze monitors en ze zijn voorzien van usb 3.0.Samsung komt met 23"- en 27"-varianten en die komen zowel in versies die via Accu Acer One 532h-2964 draad verbinding maken als in varianten die automatisch via wifi verbinding leggen met laptops beschikbaar. Na het totstandkomen van de verbinding dienen de Central Stations als extern beeldscherm, maar ook als hub voor onder meer externe schijven, aangesloten camera's en printers.

De resolutie van de schermen is 1920x1080 pixels. De monitors Batterij Acer Aspire One 532h-2D hebben twee usb 2.0-aansluitingen in de voet en twee usb 3.0-poorten. Verder is er hdmi en vga aanwezig, en bevat het scherm een ethernet-interface. De prijzen van de SyncMaster C23A550U, C27A550U en de draadloze C23A750U en C27A750U zijn nog niet bekend, maar Accu Acer One 532h-2Db de apparaten moeten in maart uitkomen.

Dell heeft zijn Alienware mx17-laptop een upgrade gegeven waardoor het apparaat bij revisie 3 is aanbeland. De nieuwste versie wordt aangedreven door een Core i5- of i7-processor uit de Accu Aspire One 532h-2Dr Sandy Bridge-familie, die op een Intel P67 Express-chipset wordt geprikt. Klanten krijgen voor de videokaart de keuze uit de GTX 460M van Nvidia met 1,5GB werkgeheugen, de HD6870M met 1GB van AMD of de HD6970M met 2GB van AMD. De laptop is voorzien van een full-hd-scherm met een refreshrate van 120Hz en heeft een wireless-hd-zender aan boord. Batterij Acer Aspire 9420 Tevens is er een hdmi-ingang, zodat op het scherm van de laptop een blu-ray-speler of spelcomputer kan worden aangesloten.

De nieuwste Alienware Aurora-desktop van het Accu TravelMate 4220 bedrijf is nu ook voorzien van Sandy Bridge-cpu's, die standaard zijn overgeklokt en waarvan de warmte met waterkoeling wordt afgevoerd. Het systeem heeft ondersteuning voor zowel CrossFire als sli en heeft 400W aan boord, puur om de videokaarten van stroom te voorzien. De kast kan worden besteld in twee verschillende soorten afwerking: mat zwart Accu TravelMate 5100 of donker chroom. De Aurora heeft een startprijs van 1799 dollar, terwijl de simpelste versie van de mx17 1499 dollar moet gaan kosten. Beide systemen zijn vanaf 10 januari in Amerika te bestellen. Andere gebieden volgen later.

Naast de Accu Acer 5110 nieuwe Alienware-systemen heeft ook de XPS 17-laptop een opfrisbeurt gekregen. Klanten kunnen kiezen uit het hele bereik van Sandy Bridge-cpu's, dat zowel dualcore- als quadcore-chips bevat. De videokaart komt uit de nieuwe 500-lijn van Nvidia. Verder beschikt ook deze laptop over widi, om draadloos beelden naar een tv te versturen, en het scherm Accu TravelMate 5600 heeft een maximale resolutie van 1920x1080 pixels. Klanten kunnen ook kiezen voor een duurder paneel, dat 3d-ondersteuning heeft. Dit heeft wel tot gevolg dat Nvidia's Optimus-techniek niet meer beschikbaar is. Dell heeft het traditionele toetsenbord van de vorige editie vervangen door een Acer TravelMate 5610 Batterij chiclet-exemplaar. De nieuwe XPS 17 is vanaf 1 februari in Amerika verkrijgbaar. De simpelste variant gaat 1449 dollar kosten.

De nieuwe Vaio-laptop wordt opgetrokken rond het Sandy Bridge-platform, met de nieuwste Batterij Acer TravelMate 5620 Intel Core i7-processor aan boord. Dat is naar alle waarschijnlijkheid de Core i7-2630QM, die zijn werk doet op 2GHz, maar turbosnelheden tot 2,9GHz kan halen. Het HM65-moederbord herbergt naast de processor twee Accu TravelMate 7510 ddr3-geheugenmodules van ieder 4GB, voor een totale geheugencapaciteit van 8GB. De video-uitvoer naar het 16"-beeldscherm, dat de volledige hd-resolutie van 1920 bij 1080 beeldpunten kan weergeven, wordt door een Geforce GT 540M-gpu van Nvidia verzorgd. Die grafische kaart maakt het tevens mogelijk om 3d-beelden op de laptop te bekijken, waarvoor Accu Aspire 2420 overigens een shutterbril nodig is. Een speciale knop moet 3d-uitvoer in- en uitschakelen.

De overige specificaties van de nieuwste Accu Acer 2920 laptop uit de Vaio F-serie omvatten onder meer een blu-ray-drive die tevens als dvd-brander dienstdoet. Voor de opslag van data is een harde schijf van 640GB met een draaisnelheid van 7200rpm beschikbaar. Een geheugenkaartlezer, gigabit-netwerkaansluiting en draadloze netwerkconnectiviteit zijn eveneens voorhanden, net als een bluetooth-modem en een webcam. Accu Aspire 3620 De laptop is groot genoeg om ruimte te bieden aan een numeriek toetsenbord naast het full sized toetsenbord. De Vaoi F-serie moet vanaf eind februari verkrijgbaar zijn en kost dan ongeveer 2000 euro.

Anders dan Accu Acer Aspire 3620A de mitx-borden van onder meer Zotac is het mitx-moederbord van MSI vooral op embedded toepassingen gericht. Het kleine moederbord zou onder meer voor zogenoemde point-of-sale-systemen of slimme advertentiesystemen kunnen worden gebruikt. Het mitx-bord, met typenummer IM-QM67, heeft de QM67 Express-chipset aan boord en biedt ruimte Accu Acer 3640 aan Intels Sandy Bridge- of tweede generatie Core-processors met de 1155-socket. Aangezien de gpu in die processors is ge〓ntegreerd en de ipc-markt weinig behoefte aan heeft stevige graphics, ontbeert het bordje een pci-express-slot.

Wel is een regulier pci-slot Batterij Acer Aspire 3670 aanwezig en beschikt het bord over vijf sata-poorten, waarvan een de sata-600-standaard volgt. Er is plaats voor twee repen ddr3-geheugen, die in de sodimm-slots moeten worden gestoken. Voor de spanningsvoorziening is een aansluiting voor een voedingsadapter aanwezig; de traditionele 24-pinsaansluiting is weggelaten. De gpu van de 1155-processors kan zijn beelden via Accu Aspire 5540 een D-sub-, dvi-, lvds-, hdmi- of al dan niet embedded displayport-aansluiting uitvoeren. Tevens is een cf-slot beschikbaar en in het i/o-shield zijn onder meer nog twee netwerkaansluitingen, audiopoorten en drie usb-poorten aangebracht. Prijzen of beschikbaarheid maakte MSI Accu UL50Ag-A3B niet bekend. Het bord zal dan ook niet snel op de consumentenmarkt verschijnen.

Samsung heeft op de CES een monitor onthuld waarvan de voet aan een zijde van het scherm is bevestigd. De monitor zal onder typenaam A950 in de SyncMaster-lijn van Samsung worden uitgebracht en ondersteuning voor 3d-weergave krijgen.De A950 krijgt Asus UL50AG-A2 Batterij een led-backlight en zal 1080p op volle resolutie kunnen weergeven. Veel meer specificaties zijn nog niet bekend over de monitor. Uit de foto's valt af te leiden dat er een zwart model met glossy bezels en een metallic model met geborsteld Accu UL50Ag aluminium-oppervlak zullen uitkomen.

Samsung heeft de monitors erg dun weten te houden, aangezien de aansluitingen in de voet zijn verwerkt. Die voet zelf is iets gebogen en mogelijk kan het scherm naar voren of achteren worden gekanteld. Verder meldt Samsung de Batterij Asus UL80Vt-WX010X mogelijkheid om 2d-content om te zetten zodat 3d-weergave mogelijk wordt. Prijs en beschikbaarheid van de A950 zijn onbekend.

Samsung heeft op de CES Accu UL80Vt-WX009X een tablet-pc uitgebracht waarvan het toetsenbord vanachter het scherm vandaan kan worden geschoven om er een netbook met touchscreen van te maken. Het apparaat komt in maart op de Nederlandse markt.Het model heet de Sliding PC 7 en is behalve van een toetsenbord, voorzien van een multitouchscherm met een resolutie van 1366x768 pixels. Het scherm zou Asus UL80Vt-A1 Batterij een helderheid van 340 nits hebben, wat meer is dan het gemiddelde netbookscherm, dat niet veel verder dan zo'n 250 nits komt. Wel is het minder dan de nieuwe platte 9 series-laptops, maar dat zijn dan ook high-end ultraportables.

De processor van het apparaat is de Atom Z670: een Accu UL80Vt zuinige processor op basis van Intels Oak Trail-platform voor tablets, met een klokspeed van 1,66GHz. De slider-tablet pc krijgt een ssd van 32 of 64GB en deze moet Windows Home Premium een starttijd van minder dan 20 seconden geven. Verder heeft het model een usb- en Accu UL80Ag-A1 een hdmi-poort, een 4-in-1-kaartlezer en een 1,3-megapixelcamera.Samsung claimt dat het apparaat het zes uur volhoudt op een enkele acculading. Het bedrijf heeft zijn eigen Touch Launcher over het Windows-OS gelegd, waarmee onder andere speciale touch-apps, zoals die van Facebook en Flickr, zijn te openen. In maart komt het apparaat naar Nederland. De Nederlandse prijs is Accu ASUS G73 nog niet bekend, maar in de VS gaat de Sliding PC 7 699 dollar kosten.

De laptop zou de dunste en lichtste laptop zijn met een scherm van 13,3" dat een resolutie heeft van 1366x768 beeldpunten. De 9-Series is op het dikste punt 1,73cm dik. De fabrikant lijkt hiermee een rechtstreekse Batterij ASUS G73J concurrent voor de MacBook Air te willen introduceren. Deze Apple-laptop is net zo dun. Met een gewicht van 1,31 kilogram wist Samsung Apple met 10 gram af te troeven. De laptop is grotendeels opgetrokken uit geborsteld aluminium, wat het gewicht ten goede zal zijn gekomen.

De specificaties van de laptop zijn redelijk indrukwekkend. Zo is er een Core i5 2537M Accu LifeBook N3410 aanwezig, een ultra low voltage-cpu van Intel met een maximaal verbruik van 17W. De kloksnelheid bedraagt desondanks 1,4GHz en kan door middel van Turbo Boost oplopen naar 2,3GHz. De HD Graphics 3000-gpu heeft een Accu FUJITSU N3430 kloksnelheid van 350MHz, maar ook die kan oplopen, naar maximaal 900MHz. De cpu wordt bijgestaan door 4GB geheugen terwijl een 128GB-ssd in de nodige opslagcapaciteit voorziet.

Een optische drive ontbreekt, maar de laptop beschikt wel Accu Fujitsu FMV-A2200 over bluetooth, wimax, een usb 3.0-poort, een ethernetpoort en een hdmi-poort, welke achter een klepje zijn weggewerkt. Ook een audio in- en uitgang ontbreken niet. Het toetsenbord wordt verder verlicht en naast de twee 1,5W-speakers is er een subwoofer aanwezig. De laptop zou Accu FMV-A6250 op een enkele acculading 6,5 uur meegaan. De 9-Series zal minimaal 1.600 dollar gaan kosten en moet in februari te koop zijn.Asus heeft de CES aangegrepen om een geheel vernieuwde laptop-serie aan te kondigen. Alle modellen krijgen een update in de vorm van Intels nieuwe Sandy Bridge-cpu's. De gaminglaptops, de G53 en G73, ondersteunen Batterij Fujitsu FMV-A6260 voortaan 3d.

Asus heeft de nieuwe laptops in zijn G-, N- en K-series voorzien van Intels nieuwe Core i7's en Core i5's op basis van de Sandy Bridge-architectuur. De G53 en de G73 worden uitgerust met de Core i7 2630QM, Accu FMV-A6270 een quadcore met hyperthreading en een kloksnelheid van 2,0GHz. Door middel van Intels Turbo Boost-technologie kan de kloksnelheid oplopen tot maximaal 2,9GHz. De cpu zou aanzienlijk sneller moeten zijn dan de op 1,73GHz geklokte Core i7 740M waar de laptops eerst over Fujitsu FMV-A8250 Batterij beschikten. De cpu wordt bijgestaan door 8GB geheugen.

De laptops krijgen respectievelijk 15,6"- en 17,3"-schermen met een verversingsfrequentie van 120Hz, zodat er met Nvidia's 3DVision-techniek en de GTX 460M 3d-beelden geproduceerd kunnen worden. De vraag is wel of die gpu krachtig genoeg is Accu FMV-A8260 om 3d-beelden op 1920x1080 pixels te produceren, zo bleek onlangs uit een test van Tweakers.net. De twee laptops zijn verder uitgerust met twee hybride hdd's van Seagate, die naast 500GB op de magnetische platters ook nog over 4GB nand-geheugen beschikken. Batterij Fujitsu FMV-A8270 De accuduur zal waarschijnlijk hoger liggen dan bij voorgaande modellen, aangezien er nu automatisch tussen de ge〓ntegreerde en de losse videokaart geschakeld kan worden.