Accu HP ProBook 4412s

De downtime waar het PlayStation Network Accu HP ProBook 4412s de afgelopen dagen mee kampte blijkt niet veroorzaakt te zijn door een storing. De PlayStation-fabrikant haalde het netwerk offline nadat hackers zich toegang tot PSN hadden verschaft.

Het PlayStation Accu ProBook 4413 Network is wereldwijd sinds woensdag voor gamers onbereikbaar. Proberen in te loggen op PSN of de streaming muziekdienst Qriocity levert een foutmelding op. Sony meldt dat het netwerk bewust offline is gehaald nadat er een hack heeft plaatsgevonden. Het bedrijf zegt de inbraak te onderzoeken en de getroffen diensten zo snel mogelijk weer beschikbaar te zullen maken. Sony deelt Accu ProBook 4413s niet mee of er persoonlijke informatie van gamers is buitgemaakt tijdens de hack.

Het is niet de eerste keer dat PlayStation Network offline is door hackers. Anonymous kondigde begin deze maand ddos-aanvallen op het netwerk aan als reactie op de rechtszaken die Sony had gestart tegen PS3-hackers.Accu ProBook 4415 Na de aankondiging was het netwerk korte tijd onbereikbaar, wat volgens Sony veroorzaakt werd door onderhoud. Voordat Sony bekend maakte dat het zelf PSN offline had gehaald, ontkende het officieuze verband van activistische internetters betrokkenheid bij de downtime van de afgelopen Accu ProBook 4415s dagen.

Sony lanceert half oktober een nieuwe e-reader: de Reader Wifi (PRS-T1). Deze kan via wifi (thuis of onderweg) direct boeken downloaden bij Bol.com en heeft een geavanceerd aanraakscherm. Bovendien heeft hij een aantrekkelijke Accu ProBook 4416s adviesprijs: €150.

De onlangs aangekondigde Sony Reader (PRS-T1) imponeerde ons al met haar specificaties: 8,9 mm dun, met 168 gram zeer licht, wifi, een eReader Store (in Nederland via Bol.com) en een eInk Pearl Accu ProBook 4418 scherm (800 x 600 resolutie). Een eerste indruk van het apparaat vanaf IFA 2011.

Multitouch-bewegingen zijn we gewend van tablets, maar zijn nieuw voor ons op een ereader. Met een veegbeweging (swipe) zijn pagina's om te slaan, net zoals bij de PRS-650, maar door twee vingers samen te knijpen of uit juist uit elkaar te bewegen kun je nu ook in- of Accu P ProBook 4418s uitzoomen. Als een woord in de tekst langer ingedrukt wordt is de betekenis ervan op te vragen via het ingebouwde woordenboek of te vertalen via de in tien talen beschikbare woordenboeken op de Reader. Wil je wat uitgebreider zoeken, dan kan dat nu ook via internet op Wikipedia of Google Accu Mini 311 en via een eenvoudige browser zijn compatible documenten (ePub, PDF) via Wi-Fi te downloaden. Je kan trouwens nog steeds notities maken op een pagina en tekst is te markeren met een vinger of met de bijgeleverde stylus.

De Sony Accu Pavilion dm1 Ericsson Elm is 〓〓n van Sony Ericsson’s nieuwste pogingen de duurzame trend in de mobiele wereld door te voeren. Dat Sony Ericsson dit probeert zonder al te veel in te leveren qua kwaliteit en functionaliteit, blijkt wel uit de mogelijkheden van dit nieuwe toestel. Want hoewel misschien geen opvallende ‘smartphone’, is de Elm op zijn eigen manier toch een superhandig en slim Accu HP G62 telefoontje.

De Elm is een candybar phone met een uniek, asymmetrisch design. De achterkant van het toestel is licht gebogen om de telefoon een goede, ergonomische grip te geven. Aan de voorkant vind je een 2,2-inch Accu HP G72 TFT-scherm, waaronder een standaard Sony Ericsson knoppenset is geplaatst. Dit bedieningspaneel bestaat uit een rubberen numeriek toetsenbord, een D-pad met vier richtingen en een aantal menu- en belknoppen. Deze bedieningswijze is bewezen comfortabel en zorgt ervoor dat vrijwel iedereen zich direct thuis voelt in de Elm.

Aan de linkerkant van de Elm vinden we fastport; de verbinding waarmee het toestel Accu HP G72T opgeladen kan worden en aangesloten kan worden aan de computer. Aan de rechterkant bevinden zich de camera- en volumetoetsen. Met een lengte van 110m, een breedte van 45mm, een dikte van 14mm en een gewicht van slechts 90 gram is de Elm qua afmetingen een prima toestel Accu HP G62t voor in de broekzak. De Sony Ericsson Elm is verkrijgbaar in het zwart en in het roze.

In tegenstelling tot wat je misschien verwacht, is de Sony Ericsson Elm qua mogelijkheden absoluut geen onderdeurtje. De telefoon is voorzien van de laatste snufjes op het gebied van verbinding en communicatie. In de eerste plaats is de Elm quad-band, wat inhoudt dat het toestel Accu Pavilion dv3 overal ter wereld bruikbaar is. Dankzij de moderne en snelle 3G/HSDPA verbinding heb je daarnaast altijd en overal toegang tot snel internet. Op plaatsen waar dat mogelijk is, kun je dankzij de WiFi-module zelfs overschakelen op conventioneel Accu Envy 17 Notebook PC draadloos internet. Mocht je veel gebruik maken van sociale netwerken, dan is de Elm voorzien van nauwe integratie middels speciale widgets en apps.

Dankzij de Netfront 3.5 browser, bekijk je internetpagina’s in volle glorie, zelfs met volledige ondersteuning voor Flash. Voor communicatie tussen apparaten is de Sony Ericsson Elm voorzien van een moderne bluetooth-stack met Accu M ThinkPad R40 A2DP-mogelijkheden voor draadloze stereo.

De camera van de Sony Ericsson Elm heeft een resolutie van 5 MegaPixels (2592 × 1944 pixels) en is voorzien van vele extra’s als een automatische rotatie, macro-modus, smile en face Accu ThinkPad G40 detection, spotmetering en geotagging. De aanwezige LED-flitser wordt tevens gebruikt als hulplicht voor de autofocus. Met de camera kan naast gefotografeerd ook gefilmd worden. De resolutie van de filmpjes is VGA, met een framerate van 30 frames per seconde.

Voor de geotagging wordt gebruik gemaakt van de aanwezige AGPS-ontvanger, die Accu M ThinkPad G41 ook gebruikt kan worden om het toestel ‘om te toveren’ tot navigatie-apparaat. Het automatische kantelen van het scherm wordt verzorgd door de kantelsensor, die in verschillende applicaties dienst doet. Al met al is de Elm qua functionaliteit een bijzonder rijk Accu ThinkPad R50 toestel, zeker als je de groene grondslag in ogenschouw neemt.

Na tien jaar stopt de samenwerking tussen het Japanse technologiebedrijf Sony en de Zweedse telecomspecialist Ericsson. Sony neemt voor iets meer dan een miljard euro het 50% belang van de Zweden over.

Sony wil zich meer concentreren op het maken van smartphones, aldusAccu ThinkPad R50E bestuursvoorzitter Howard Stringer. De telefoons zullen bovendien nog beter ge〓ntegreerd worden in hun huidige aanbod producten zoals tablets, televisies en de Playstation-spelcomputer. Sony bezit ook een eigen digitale muziekwinkel.

Sony Ericsson Accu ThinkPad R50P boekte in 2010 een omzet van 6,3 miljard euro en behaalde een nettowinst van 90 miljoen euro. Sony is met de overname ook veel kennis rijker: voor de oprichting van de joint-venture was Ericsson duidelijk de meest bekwame producent van mobieltjes.

De Sony Ericsson Xperia X8 is Sony Ericsson’s laatste uitbreiding op de succesvolle Xperia-lijn van mobiele telefoons. Momenteel bestaat de serie uit de grote Xperia X10 en de juist zeer compacte X10 Mini en X10 Mini Pro.Accu ThinkPad R51 Om ook het tussensegment aan te spreken met een mooie Android smartphone, komt Sony Ericsson nu met Xperia X8. Dit opvallende toestel zal met name vanwege zijn mooie vormgeving veel aandacht trekken. De Xperia X8 wordt in het derde kwartaal van 2010 verwacht en zal voor ongeveer 259 euro in de winkels liggen. Uiteraard vind je hier zo snel mogelijk de scherpste Accu ThinkPad R51e anbiedingen!

Op het gebied van uiterlijk is de Xperia X8 een vrolijke verschijning. Met een witte voorkant en een serie afgeronde hoeken, doet het toestel jeugdig en speels aan. Het frame van de Xperia Accu ThinkPad R52 X8 is verwisselbaar, dus je kunt dankzij de verschillende kleur-opties (egaal wit, wit-roze, wit-blauw, wit-zwart en wit-zilver) je toestel helemaal aan je eigen stijl aanpassen. Dit maakt de X8 bijzonder geschikt voor jongeren, met speciaal voor de dames het roze backpanel. Ook voor mensen mensen die hun toestel meer dan eens laten vallen, is deze optie erg handig. Een nieuw frontje is Accu ASUS W90vp-x1 immers een stuk goedkoper dan een nieuw toestel!

De voorkant van deze telefoon wordt in de eerste plaats uiteraard gedomineerd door het scherm. Daaronder vinden we de drie knoppen bekende knoppen voor menu, home en back. De search-knop die je op andere Accu ASUS W90vp-x2 Android-phones vindt is vervangen voor een zoekwidget op het homescreen. Aan de rechterkant van het toestel vind je de knoppen voor het volume en voor de camera. De linkerkant is, zoals we van de Xperia’s gewend zijn, vrij van knoppen.

Qua afmetingenAccu ASUS Eee PC T91 is de Sony Ericsson Xperia X8 een stapje tussen de X10 en de X10 Mini. Het toestel is 99mm lang, 54mm breed en 15mm dik. Met een gewicht van 104 gram is de Xperia X8 aan de lichte kant, wat erg prettig is als je de telefoon in je broekzak stopt. Dankzij de afgeronde achterkant past de telefoon ondanks zijn dikte moeiteloos in 〓〓n hand, wat het bedieningsgemak sterk ten goede komt.